Observationer kring roulettebordet

kikare

Det finns många observationer som man kan göra kring ett roulettebord. Antingen när det kommer till själva spelet som sådant eller de människor som spelar. För den som som vet vad man ska titta efter kan ett par intressanta mönster uppenbara sig, gång efter vartannat.

Många spelare saknar värdefull kunskap

En iakttagelse som är relativt vanlig för en erfaren roulettespelare vid ett fysisk roulettebord är att många som spelar har liten eller ingen kunskap alls om hur roulette fungerar. Okej, man har ett visst hum om att en kula placeras och snurras runt för att sedan hamna på ett visst nummer, men bortsett från det så kanske man inte vet så mycket mer. Det positiva är att roulette är relativt enkelt att plocka upp och att det egentligen inte spelar en alltför stor roll hur mycket du känner till sedan innan för att du ändå ska ha en bra chans att kunna vinna.

Det du bör ha vetskap om

Vi tycker att den som ska spela roulette bör ha koll på åtminstone ett par saker innan hjulet snurrar igång och Fru Fortuna avgör vart den vita kulan landar.För det första bör du vara medveten om det är europeisk eller amerikansk roulette du spelar, då dina vinstchanser kommer skilja med några procentenheter beroende på vilken av de olika varianterna det handlar om. Europeisk roulette ger dig en större vinstchans eftersom man enbart använder sig av en ”0:a” istället för vad som är fallet i den amerikanska varianten där även en ruta med ”00” förekommer.Rent satsningsmässigt så förekommer det långt fler alternativ än vad de flesta är medvetna om. Du är inte bunden till enbart nummer eller färg, utan du kan bland annat även satsa på udda eller jämna nummer, halva av bordet från 1-18 eller 19-36, rader, hörn, eller ännu mer specifika områden.För den som vill lära sig mer om spelet i allmänhet och vad man har för alternativ kan det vara en bra idé att besöka Mr Green roulette, där man på ett väldigt pedagogiskt sätt får förklarat för sig vad man har för möjligheter som spelare.

Olika roulettestrategier

Det går delade meningar om vad man kan göra och inte kan göra för att öka sina vinstchanser kring roulettebordet. Vissa hävdar att man kan öka sina vinstchanser genom olika typer av roulettestrategier, där Martin Gale-systemet ses som det allra vanligaste bland dessa. Andra hävdar att det inte gör någon skillnad vilket förhållningssätt du tar dig an och att chanserna att vinna i mångt och mycket är likvärdiga hur du än går tillväga. I slutändan är det upp till dig själv att avgöra vad du anser om allt detta och därigenom skapa dig din egen lycka runt roulettebordet. Glöm dock inte bort att det främst handlar om att ha roligt när du spelar och så länge du har det går du precis rätt tillväga!Om vi på Game Passion skulle rekommendera något speciellt vis att spela på är det dock att aldrig spela för mer än du har råd att förlora och möjligtvis även att hålla ett noggrant övergripande öga över spelet. Leta gärna efter sådant som inte uppenbarat sig på ett bra tag och när flera saker börjar överlappar varandra kan det vara dags att lägga in en högre satsning. Det vi menar är alltså att inte bara stirra sig blind på rött och svart och att hela tiden dubbla din satsning, som är fallet med Martin Gale-systemet, utan att lägga till fler parametrar än så när du gör dina övervägningar. Kom dock ihåg att detta inte på något vis gör dig till en säker vinnare vid roulettebordet, men att det ändå i vårt tycke är bättre än att enbart satsa på vad som helst helt i blindo.

Att spela medans man är extra het

Många menar att man bör fortsätta att spela medans man är ”extra het”, problemet är bara att du aldrig vet när detta avtar eller inte. Det finns ingenting som säger att du kommer fortsätta att vinna i en större utsträckning bara för att du hittills haft en bra spelsession. Uttrycket att fortsätta spela bara för att man är ”extra het” är därför ren och skär galenskap och bör inte vara den primära orsaken till att du stannar kvar vid roulettebordet. Om du haft flyt under ett längre tag är det snarare en anledning att ge sig för dagen, då chansen att din lycka tids nog vänder är näst intill ofrånkomlig om ditt namn inte är Alexander Lukas från serietidningen Kalle Anka eller någon annan turknutte av det extremare slaget. Du kan alltid återkomma vid ett senare tillfälle och uppleva spänningen på nytt, och har du lite flyt är du lika het vid bordet även denna gång.